fbpx
Winkelmand

Snelle levering Gratis verzendingBeste kwaliteit

Snelle levering

Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Ons retour- en terugbetalingsbeleid is 30 dagen geldig. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen wij u geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden.

Dit retourbeleid geldt voor heel Nederland en België!

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel in dezelfde staat verkeren als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Om een retour aan te vragen, dient u uw retour aan te melden via https://www.retourneren.nl/v-goods. Volg de instructies op de website om uw retourzending te voltooien.

Nadat uw retour is aangemeld en geaccepteerd, ontvangt u instructies over hoe u het product naar ons moet verzenden.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke terugbetalingen worden verleend:

  • Elk artikel dat niet in de originele staat verkeert, is beschadigd of onderdelen mist om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout.
  • Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd.

 

Terugbetalingen

Zodra uw retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als u bent goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast, binnen een bepaald aantal dagen.

Late of ontbrekende terugbetalingen

Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.

Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel wordt geplaatst.

Neem daarna contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geplaatst.

Als u dit allemaal heeft gedaan en u heeft uw terugbetaling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via info@v-goods.nl.

 

Omruilingen

We vervangen alleen artikelen als ze defect of beschadigd zijn bij ontvangst. Als u hetzelfde artikel wilt omruilen, stuur ons dan een e-mail op info@v-goods.nl en meld uw omruiling aan op https://www.retourneren.nl/v-goods.

 

Hulp Nodig?

Neem contact met ons op via info@v-goods.nl voor vragen met betrekking tot terugbetalingen en retourzendingen.